ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELMI NYILATKOZATOK

 

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a http://www.virdzsophoto.hu/ domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra. A Jogi Nyilatkozat érvényes 2018. január 1-től visszavonásig.Mészáros Virág (Virdzso photo) fenntartja magának a jogot a Jogi Nyilatkozat előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

 • Szerzői jogok

  A honlap, a honlapon található anyagok, fényképek, a küldött hírlevelek (továbbiakban: Művek) szerzője (továbbiakban: Szerző): Mészáros Virág (Virdzso photo). Ezek az anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, jogtulajdonosMészáros Virág (Virdzso photo). A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó porálokra feltölteni saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni. Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak. A Művek teljes szöveges és grafikus tartalma együtt és részleteiben is, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Művekhez tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott. A Művek nem módosíthatók, nem dolgozhatók át és nem készíthető belőlük más mű (származékos mű), illetve más művel nem kapcsolhatók össze. A Művek kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása a felhasználási formától és módtól függetlenül tilos. A Művekből idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző írásos engedélyével lehet. A jelen nyilatkozatban írt felhasználási rendelkezéseket megsértők polgári és büntető jogi felelősséggel tartoznak.

  Adatgyűjtés

  Mészáros Virág (Virdzso photo) tájékoztatja az oldal látogatóit, hogy a honlap több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez személyes adatok megadása szükséges.Mészáros Virág (Virdzso photo) ezeket az adatokat kizárólag a látogató által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, termék leszállításához, illetve saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és a látogató tájékoztatása céljára elektronikus hírközlési úton (pl. e-mail), használja fel.

  Adatvédelem

  A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Feliratkozó, érdeklődő személyes adatait illetéktelenektől megvédje. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a virdzso@gmail.com elektronikus címeken keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa Mészáros Virág (Virdzso photo)

  Linkek

  A honlapon és Művekben találhatóak linkek más weboldalakra.Mészáros Virág (Virdzso photo) nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával, és az ott található információkkal kapcsolatban. A látogató saját maga felelős minden linkre kattintásért.Mészáros Virág (Virdzso photo) kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit a Művekben található linkeken elérhető más honlapok okoznak, vagy okozhatnak az látogatónak.